Home » Ook Tegels Koop Je Bij De Sanitairwinkel

Ook Tegels Koop Je Bij De Sanitairwinkel

Een compleet nieuwe badkamer, wie wil dat nu niet? Maar laten we eerlijk zijn, er komt best wat kijken bij het uitzoeken en plaatsen van die gloednieuwe droombadkamer. Want het gaat niet alleen om het uitzoeken van nieuw sanitair, er moeten ook bijpassende wand- en vloertegels worden uitgezocht. Er zijn zoveel stijlen en uitvoeringen beschikbaar, dat het maken van een de juiste keuze best lastig is. Strak design, modern, landelijk of klassiek? Grote vloertegels, kleine wandtegels, mozaïektegels of een combinatie hiervan? Daarnaast moet de indeling worden bepaald en de oude badkamer moet volledig worden afgebroken en afgevoerd. Als je zelf geen klusser bent, of geen ervaring hebt met het aansluiten van sanitair e.d., is het verstandig dit uit te besteden en over te laten aan echte professionals.

 

Van ontwerp tot montage

 

Het advies is dan ook te kiezen voor een sanitairwinkel waar ze ook tegels verkopen en het bezorgen en monteren voor je kunnen verzorgen. Ook is het verstandig te kiezen voor een sanitairwinkel waar de verkoopadviseur een ontwerp kan maken van jouw droombadkamer. Zo kun je samen bepalen wat de beste indeling is en welk sanitair het beste past bij jouw wensen. Vergeet hierbij ook de tegels niet. Wit, gekleurd of met een motief, het formaat, het materiaal en het onderhoud van het materiaal, zijn stuk voor stuk aspecten waar je goed over na moet denken. Heb je de perfecte wandtegels en tegelvloer gevonden, dan is de badkamer compleet en kun je een afspraak maken over de bezorging en montage.

 

Het resultaat mag er zijn

 

Het is een behoorlijke klus. Eerst zal de oude badkamer volledig moeten worden gesloopt en afgevoerd. Gelukkig kunnen de monteurs dit geheel voor je uit handen nemen. Het plaatsen van de nieuwe wand- en vloertegels en het installeren van het sanitair is precisiewerk en vraagt dan ook om de nodige ervaring. Alles dient waterpas en waterdicht te worden opgeleverd. Voegen moeten worden gekit en de kranen, het toilet en de douche moeten perfect op de watertoevoer worden aangesloten. Pas als dit allemaal in orde is, is de badkamer echt klaar en kan het genieten beginnen!

Maak een Gratis Website met JouwWeb